Bemutatunk 8 virágláda kompozíciót, hogy ötletet adjunk, hogyan lehet beültetni egy virágládát.

Nyári szín kavalkád!

Ebben a gyönyörű virágládába számtalan nyári virágot láthatunk, amelyek igen jól harmonizálnak a színesre festett zsaluval, így még szebbé és izgalmasabbá teszik a házunkat. A főszerepet itt is a piros muskátli játssza, amely mellé a kontrasztot az apró lila színű futó növény adja, és más csüngő egynyári dísznövények.


Csípős virágláda!

A második virágládába a sárga napsütötte krizantém mellé a nyár hangulatát idéző csípős paprikát ültethetjük, amely így nem csak szép, de igen hasznos is lehet, hiszen egész ősszel szedhetjük a finom paprikát a virágládából. Ezt az összeállítást szeptembertől érdemes ültetni, és egészen a tél beálltáig virítani fog erkélyünkön.


Fűszerláda

A harmadik virág ládába csupa fűszernövény került, amely kora tavasszal magvetéssel vagy április végén palántáról érdemes szaporítani.


Az ilyen virágláda kissé unalmasnak tűnhet elsőre, de a nyár közepére bedúsul és mivel ezek a növények virágot is hoznak, fantasztikus látványt nyújtanak. Egészen a nyár végéig folyamatosan szedhetjük az aromás friss fűszernövényeket ablakunkból.


Pink-fehér láda

Könnyű nyárias mégis nagyon vidám összeállítás lehet ez a szép petúniás virágláda, amelybe az apró futó fajta két színe került a fehér és a pink. Gondozása egyszerű ám néha vágjuk vissza a hajtásokat és ne feledjük el minden héten tápoldatos vízzel megöntözni a növényeket.


Sivatagi oázis

Akinek nincs, túl sok ideje a virágládát gondozni netán egész nap odasüt a nap az erkélyre, ültessen egy ilyen sivatagi virágládát amelybe pozsgásokat, és más szárasság tűrő növényeket ültethetünk.


Tavaszi hangulat

Íme, egy különleges megoldás a tavaszi virágláda beültetésére ahol a narancssárga ablaktáblákhoz lett igazítva ez a gyönyörű narancssárga már-már nyárias árvácska. Gondoljunk bele milyen jól eső látvány lehet ez egy borongós tavaszi napon, amikor már alig várjuk a napsütést.


Vidéki hangulat

Valódi vidéki színes idillt alkothatunk egy ilyen vegyes dús virágládával, amelybe csüngő begónia és fukszia is helyett kapott. Tavasztól a nyár végéig folyamatosan virágzik.

Őszi hangulat

Ha ősszel már üresek a virágládát, de szeretnénk még valamivel feldobni őket, íme, egy ötlet erre is.


Ültessük, tele a ládákat egyszerű kerti borostyánnal majd dekoráljuk a ládát őszi dísztökökkel, így máris egy vidám őszi dekorációt kapunk az unalmas üres és sivár virágládák helyett.


Ne feledjük a virágládák nem csak nyáron hasznosak, de szinte minden évszakban kedvünkre variálhatók más-más növényekkel, színekkel és különböző dekorációval, így egész évben díszítik otthonunkat és erkélyünket.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!