A citromfű közismerten az egyik leghatékonyabb idegnyugtató gyógynövény a népi gyógyászatban. Leveleiből teát főznek, amely enyhíti a stressz okozta tüneteket.

A stressz egyik legjellemzőbb velejárója az alvászavar. Ha nem vagy elég kipihent, azzal letetted a depresszió alapkövét! A citromfű a gyomorpanaszok megszüntetésével segít az alvászavarok leküzdésében is. Megfelelő mennyiségű pihenéssel megelőzheted a depresszió kialakulását!

Ha üres gyomorral bújsz ágyba és kora este citromfű teával búcsúzol a naptól, azzal sokat tehetsz az álmatlanság ellen! A citromfű jó hatással van az epére és a görcsökre. Megszünteti a puffadást és a hányingert.

Az idegi problémák tünetei között szívproblémák és magas vérnyomás is jelentkezhet! A citromfű jótékonyan hat a szapora szívverésre és a vérnyomás-ingadozásra is! Akár a citromfű teát kortyolgatjuk, akár illóolajának illatát lélegezzük be a fürdővizünkből, mindkét módszer nyugtatóan hat az idegeinkre!


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!