kis csokor snidling, 1 db paradicsom, só, 5 db tölteni való paprika.
Elkészítés: A vörös lencsét megfőzzük sóval, a főzés végén hozzávágjuk a friss fűszereket, melyekből néhány szálat/levelet a díszítéshez félreteszünk, majd lefedjük és állni hagyjuk.
A paradicsomot meghámozzuk, apró kockára vágjuk és a vörös lencséhez keverjük, mielőtt az kihűlne.
A paprikákat hosszában kétfelé szeljük, csak a magokat kaparjuk ki, a szára díszítő értékű, ha rajta marad!
Hűlés után a paprika-csónakokba töltjük a vörös lencsét, a félretett fűszernövényekkel díszítjük.
Beküldő: Lázár Krisztina

Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!