Egy szép formás zöld dísznövény a lakás része és kiegészítője is lehet, attól függ, hogyan helyezzük el otthonunkban.

Néha elég egy hozzáillő kaspó vagy virágtartó és máris mutatós szobadísz válik a legegyszerűbb növényből is. Aki még különlegesebb megoldás keres otthona díszítésére, íme néhány különleges és meghökkentő megoldás.

Páfrány a falon!

Ebben a lakásban a falon helyezték el a növényeket méghozzá nem mindennapi módon. A különböző páfrányokat hatalmas fa dobozokban helyezték el az otthon lakói, méghozzá függőlegesen. Ehhez kell némi odafigyelés és ötletesség, hogy a növény kapjon elég földet és a víz se folyjék ki a locsoláskor, de a látvány egyedülálló és lenyűgöző.

Sziklafalba épített növények!

Akinek a házában van egy ilyen gyönyörű medence, íme, a hozzá illő zöld dekoráció, a sziklafalba épített növények esete. Nincs is másra szükség, mint néhány mű sziklára, amelyeknek a tetejébe beültetünk pár futó növényt. Pazar látványt nyújtanak.

Növények farmerben!

Ha nincs otthon megfelelő virágtartó vagy kaspó, vegyük elő a régi megunt kopott farmert és máris kész az ötletes egyedi vagány dekoráció. A farmeres virágtartó a fiatalok és gyerekek szobájában is jól mutat.

Növények biciklin!

Ha már nem férünk el a sok növénytől, vegyük elő a régi kopott biciklit a padlásról, fessük át kedvünk szerint és a kertben máris kész az új virágtartó. A kosarakban helyezzünk el néhány szép zöld szobanövényt, így a lakásban igaz csak őszig, de máris több lesz a helyünk.


Néha egy kis fantáziával és ötletességek igazán különleges és egyedi dekorációt tudunk otthonukban készíteni pár növény és némi kiegészítő segítségével.

Találkozz velünk a @GardenExpo 2024 kerti életmód kiállításon március 22-24. között! Csatlakozz a hivatalos eseményhez, és értesülj első kézből a legújabb kerti trendekről és izgalmas újdonságokról! Kattints ide!