Első lépésként válasszuk ki a megfelelő illóolajt, attól függően, hogy mire is szeretnénk felhasználni. Az olajokat felhasználhatjuk egy kellemes fürdőhöz, vagy a masszírozáshoz, de aromalámpába csepegtetve is hatásosak, hiszen ekkor belélegezzük az olajokat.

Egy feszült vagy fárasztó nap után este lefekvés előtt párunkkal egy kellemes romantikus masszírozást is megejthetünk, öntsünk a kezünkbe egy kevés illóolaj keveréket, vagy erre a célra kapható masszázs olajt, és gyengéden masszírozzuk be a bőrbe.

Itt alkalmazhatunk finom simogató érintést, közép erős gyúró mozdulatokat, vagy erős nyomkodást is. Nagyon kellemes és lazító hatása van, nem beszélve a romantikáról.

Az aromaterápiás fürdőhöz engedjünk a kádba egy kellemes közép meleg nem túlforró fürdővizet, és adjunk hozzá 10 csepp illóolajat, majd merüljünk el benne és pihenjünk kb. 20 percig.

Ugyanezt megtehetjük a lábfürdővel is, itt egy lavórba engedjünk, vizet adjuk hozzá a megfelelő olajat és áztassuk lábunkat 20 percig. Az olajok hatása itt bőrön keresztül fog felszívódni és kifejteni jótékony hatását.

És végül az inhalálás, amely egy megfázás esetén lehet hatásos. Engedjük egy nagyobb tálba forró vízzel, csepegtessünk bele 3-5 csepp illóolajat, majd hajoljunk, fölé a fejünkre tegyünk egy törölközőt és jó mélyen lélegezzük be a gőzt. Vigyázzunk, hogy a víz ne legyen túl forró, mert megégetheti arcunkat.

Ha otthonunkat szeretnénk, jó illattal megtölteni vegyünk egy nagyobb tálkával rendelkező aromalámpát, töltsük meg vízzel, adjunk hozzá 5 csepp illóolajat és gyújtsunk alá egy mécsest. Az illóolaj a vízzel együtt párologni kezd és máris kellemes illat lengi be otthonunkat.

Fontos hogy csak jó minőségű illóolajat vásároljunk és használjunk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!