Tészta: 8 tojás fehérje, 8 kanál cukor, 8 kanál liszt, 1 sütőpor.

Krém: 25 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 8 tojás sárgája, 5 kanál cukor, 5 kanál liszt, 2 vaníliás cukor, 4 dl tej.

A fehérjét félig felverni, bele a cukor, jó kemény habot verni. Utána belekeverni a sütőporral elkevert lisztet. Kivajazott, lisztezett tepsiben megsütni.



A krémhez a margarint kikeverni a 15 dkg porcukorral, a többi hozzávalóból pedig sűrű krémet főzni. Ha kihűlt összekeverni a margarinos cukorral és a megsütött lapra kenni. Fél literes tejszínt, jó keményre felverni és a krém tetejére kenni. Végül megszórni egy kis kakaóval.
Könnyen lehet szelni, ha egy edénybe tesztek forró vizet és a recés kést mindig belemártjátok, hogy a kés meleg legyen. Közben le kell törölni, mert azért ragad rá egy kis tejszín.
Isteni finom ez a sütemény, az én családom imádja!
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Beküldő: Kiss Lászlóné


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!