A tehéntúrót villával (vagy szitán) áttöröm. A tojássárgákat habosra keverem a vaj felével és a porcukorral, majd a túrót is hozzáadom. Beleöntöm a narancslét, a reszelt narancshéjjal, a sóval fűszerezem és hozzákeverem a búzadarát. 10 percnyi várakozás után óvatosan beleforgatom a tojásfehérjékből vert kemény habot.

A már ismertetett módon, két egymásra tett réteslapot megkenek a töltelék felével, majd felcsavarom, és sütőlemezre helyezem. A másik rétesrudat is melléteszem. Ezután a tetejüket bekenem kevés olvasztott vajjal. Előmelegített, forró sütőben közepes lángon pirosra sütöm. Csak akkor vágom fel, ha már teljesen kihűlt.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!