A rakott palacsintát előre megsütött palacsintákból rétegezve töltjük meg, soromként különböző töltelékkel. A túrót átpasszírozzuk, és kevés olvasztott vajjal, tejszínnel, kevés porcukorral, tojássárgájával, mazsolával, reszelt citromhéjjal és vaníliás cukorral összekeverjük, ezután felhasználásig félre tesszük.

A darált diót kevés tejszínnel, porcukorral, reszelt citromhéjjal összekeverjük, és felhasználásig félre tesszük. Tűzálló tálat vajjal kikenünk. Az első palacsintát a tál aljára helyezzük, megkenjük a már elkészített diótöltelékkel, erre egy másik palacsintát teszünk, melyre finoman reszelt csokoládét szórunk. Ismét palacsintát helyezünk rá, és a túrótöltelékkel kenjük meg. Ismét palacsintát teszünk rá, és barackízzel kenünk meg.

Ebben a sorrendben rétegezzük a palacsintákat, amíg a töltelék el nem fogy. Tetejére üres palacsintát teszünk. Mérsékelt meleg sütőben 10-15 percig sütjük. Közben tojásfehérjét porcukorral habbá verjük, melybe barackízt is keverünk. A sütőből kivett palacsintát, a felvert tojáshabbal díszítjük, 5 percre visszatesszük a sütőbe, ezután előmelegített tálon tálaljuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!