Elkészítése: A sütőt 200 fokosra bemelegítjük. Egy nagy tűzálló tálat a vajjal kikenjük, és a tej-jel meglocsoljuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a cukrot és a vaníliás cukrot beleverjük, hogy sűrű, fényes legyen. A tojássárgájákat egyen-ként belekeverjük, végül a lisztet beleszitáljuk.


Evőkanállal nagy galuskákat szaggatunk belőle, és a tálba egy-más mellé rakjuk. A sütőbe tolva mind-össze 8-10 percig sütjük. Akkor jó, ha a külseje rózsaszínű; de a belseje még lágy. Azon forrón, porcukorral gazdagon meghintve visszük az asztalra, és kiskanállal esszük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!