Elkészítése: A csirkemellekből nyolc szeletet vágunk és kiverjük őket. A spárgát öt deka vajon sóval, borssal, köménnyel puhára pároljuk, nyolcfelé osztjuk, és minden köteg spárga köré 1-1 hús-szeletet tekerünk.


Fogvájóval megtűzve, tört fokhagymával ízesített lisztben megforgatjuk, és a maradék két deka vajjal kikent tűzálló tálba egy-más mellé fektetjük. A tejszínnel leöntve, alufóliával letakarva 200 fokos sütőben megsütjük. A végén a fóliát lebontva rövid lére sütjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!