A túrót villával összetörjük, hozzáadjuk a megmosott mazsolát, cukorral, vaníliás cukorral, pár csepp citromlével és reszelt citromhéjjal ízesítjük. Két púpozott ek. zselatint 2 dl vízben felforralunk, amikor kissé kihűlt a túróhoz keverjük. Hideg vízzel kiöblített őzgerincformába öntjük, hűtőben megdermesztjük.

Ezután a formát forró ízbe mártjuk, és egy megfelelő tálra borítjuk, visszatesszük a hűtőbe. A tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk, két ek. olajat adunk hozzá, majd apránként a túróra öntjük, szépen elsimítjuk. Visszatesszük a hűtőbe, és amikor megszilárdult, szeletelhetjük.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!