Hozzávalók: 3-4 szelet fehér kenyér, 4 gerezd fokhagyma, 1 fej jégsaláta, 4-5 paradicsom, 1 dl olíva olaj, őrölt bors, reszelt parmezán sajt,

Öntet: 5 db szardella-ringli, (péppé zúzva), 2 tojás, 1 citrom leve, 1 kis kanál Dijoni mustár, 2 gerezd fokhagyma, 6 evőkanál olaj,

A cézár saláta elkészítése nem olyan nehéz, mint elsőre látszik, pár perc alatt elkészíthető és nagyon finom!

Színes bors keverék, díszítésnek.

Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne az apróra vágott fokhagymát, majd kidobjuk belőle. Ebbe az olajban aranybarmára pirítjuk a kockára vágott kenyeret. A saláta leveleket mély tálba rendezzük, összetépkedve. A paradicsomot kockára vágva adjuk hozzá.


Az öntethez valókat összekeverjük vagy turmixoljuk. Az öntet felével meglocsoljuk a salátát, és lazán elkeverjük vele, ízesítjük őrölt borssal.

A tetejére szórjuk a kenyérkockákat és a reszelt parmezánt Díszítésnek színes- piros, fekete, zöldborssal szórjuk meg. A maradék öntetet külön tálkában kínáljuk a cézár saláta mellé.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!