Az aloe vera növényeknél azok a példányok felelnek meg számunkra, amelyek már elérték a három éves kort. Ekkor már szedhetjük a leveleket a növényről, és felhasználhatjuk akár lé vagy más formában.

Sok országban felhasználás előtt a növényeket teljesen kedvezőtlen körülmények között tartják, vagyis egy sötét helyre teszik, ahol hideg van és megvonják tőle a vizet is. Ekkor a növényben felszaporodnak azok a vegyületek, amelyek a szervezetünkre jótékony hatással bírnak.


Az aloe vera ital beindítja az öngyógyító folyamatokat testünkbe, regenerálja és megfiatalítja azt.

A legjobb az otthon nevelt aloe vera növény levele, amely kb. a 3-4 év után használható fel, kisebb égési sérülésekre, vagy épp kozmetikai célokra. Az aloe vera levelében található átlátszó gélt kell felhasználni, amelytől bőrünk szebb lesz és a sebek is gyorsabban gyógyulnak.



Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!