A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Amikor a likőr kocsonyásodni kezd, óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot. A piskótát három lapra vágjuk. Az egyiket tortaformába fektetjük, és megkenjük a likőrös krém egyharmadával. Rátesszük a második lapot, arra is a krém egyharmadát kenjük.


Befedjük a harmadik lappal, és 10-15 percre hűtőszekrénybe tesszük. A maradék krémet addig szobahőmérsékleten tartjuk, hogy ne keményedjen meg, végül a torta tetejét. és oldalát bevonjuk vele. A torta közepét és oldalát megszórjuk apróra vágott, pisztáciával. Díszíthetjük marcipánfigurákkal, csokidrazséval vagy bonbonnal, esetleg lecsepegtetett rumos meggyel. Jó, ha tálalás előtt néhány órát hűtőben pihen, hogy az ízek jól összeérjenek.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!