Hozzávalók: 2 nagy, pácolt, hagymás hal (kb. 50 dkg-nyi), 2 Evőkanál ecetes hagyma, másfél deci sör, 1 db egész tojás, 10-12 dkg finomliszt, 1 nagy csokor petrezselyemzöld, késhegynyi őrölt Gyömbér, mokkáskanálnyi őrölt fehér bors, csipetnyi só, kevés cukor.

Elkészítése: A halat hosszában, a gerince mentén félbevágjuk, a gerinccsontot kiszedjük belőle és a hal húsát vékony csíkokra metéljük. A tojássárgáját, a sört, a lisztet, a sót, a cukrot, a gyömbért és a borsot összekeverjük.


Sűrű palacsintatésztának kell lennie. (Ha nem elég sűrű, kevés liszttel sűríthetjük.) Ezután belekeverjük a tojásfehérjéből vert kemény habot. A halcsíkokat először lisztben, majd a tésztában megforgatjuk, és apránként belerakjuk a 170 fokra felhevített olajba. Szép piros-ropogósra megsütjük (7-8 perc) és lecsöpögtetve tesszük az asztalra. Hidegen is, melegen is nagyon jó előétel. Kissé munkaigényes, de gyorsan

Készíthető, különleges étel.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!