Hozzávalók:

¾ Bögre liszt, 2 teáskanál sütőpor, kevés szárított narancshéj, ½ tk. Szódabikarbóna, ½ tk. Őrölt fahéj, ¼ tk. Só, 1/3 bögre kukoricaliszt, 1/3 bögre cukor, fél bögre szárított áfonya, ¼ bögre liszt.

Ha karácsonyi ajándékot szeretnénk belőle készíteni, tegyünk minden hozzávalót sorrendben egy szép fél literes üvegbe, zárjuk le, díszítsük textil szalaggal, és adjunk mellé egy kis üveg juhar szirupot, egy kis üveg kávé különlegességet, sőt akár a gofri sütővel együtt is adhatjuk.

Ha palacsintát szeretnénk sütni, az ünnepi palacsinta keverékhez öntsük az üveg tartalmát egy nagy tálba, majd adjunk hozzá 1 bögre kefirt, ¼ bögre tejet, 1 tojást, vaníliát, és 3 kanál olvasztott vajat. Ha a tészta túl sűrű, adjunk hozzá még tejet. Jól keverjük el, majd a forró gofri sütőben süssük ki a palacsintákat.

A végén juharsziruppal és porcukorral tálaljuk.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!