Témák/területek:
Kert
Kertészkedés

Virágkötészet
Kertépítés
Receptek amelyben kertből szedett zöldségek és gyümölcsök vannak
Otthon-lakberendezés
Házi praktikák
De várjuk az egyéni ötleteket is.


Hol jelenik meg a cikk?


A cikkek elsősorban a Kertvarázs Magazin oldalon jelennek meg. A jól sikerült cikkek, amik témájukban elnyerik a tetszésünket és úgy gondoljuk, hogy az olvasóknak hasznos lenne, bekerül a hírstartra is, ezenkívül a cikkek a hírlevélbe is bekerülnek,amelyet 48.000 email címre küldünk ki és a facebook oldalunkra,ahol már 116.000 követőnk van, de facebook csoportunkban is megjelennek.


Mi a folyamat?


Írj egy e-mailt:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A levél tárgyának írd azt, hogy “Szakértőnek jelentkezem”
A levél tartalmazza:
1. Egy rövid bemutatkozó
2. Milyen cikkeket írtál, hol jelentek meg. Link, ha van.
3. Küldj mintát a cikkeidből
4. Milyen témában tudsz cikkeket írni, milyen rendszerességgel tudod vállalni
5. Írj néhány cikkötletet, amiből válogathatunk.
6. A szerkesztő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy hogyan tovább.


Mit kapsz cserébe?


-A magazinban berakjuk a neved és a blogod, oldalad linkjét.
-A Kertvarázs Magazin portálon a neved, blogod/weboldalad  linkje mellé egy pár soros életrajzi leírást, ahol szerepelhet a blogod neve, címe,  akár a termékeid is. Vedd figyelembe, hogy az emberek nem szeretik, ha direkt hirdetésekkel bombázzák, szóval, kérjük, kezeld ezt érzéssel.
Nem jelentetünk meg ingyenesen sajtó anyagokat, saját szolgáltatást, termékeket hirdető cikkeket. Ezek már PR cikk kategóriájába tartoznak, de erre is tudunk neked ajánlatot adni.


Milyen hosszú legyen a cikk?


A cikkek mérete (karakterszám, szóközökkel)
2000-3000 karakter.  Az átlag ember ennyit olvas el a neten. Lehet hosszabb is, de akkor azt csak azok olvassák el, akik közvetlen aziránt a téma után kutattak a neten.

Milyen formátumban küldjem a cikket?


Az anyagot nem kell betördelni, elég ha csak átküldöd a sima szöveget (Kérjük, külön doc file-ban küldd). Fotót, illusztrációt nem kell hozzá küldeni,azt mi biztosítjuk hozzá jogtiszta képekkel.
Jogi dolgok
Ha a cikked vagy egy része korábban már megjelent valahol, akkor írásban kérjük tőled az engedélyt, hogy a mi oldalunkon is megjelenhessen és, hogy ennek nincs semmi jogi akadálya. (Nem kötöttél kizárólagos megjelenési szerződést a korábbi féllel.)
Fontos, hogy mielőtt belekezdesz egy cikkbe, egyeztess velünk, hogy biztosan fel tudjuk-e használni, mivel nem szeretnénk, hogy a lomtárnak dolgozz.
Várjuk kérdéseid, jelentkezésed, de legfőképpen cikkeid.
Emai cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Ha még kérdésed van hívj bennünket a 06-70-4-111-754 számon.