Bemutatunk egy valódi kis édenkertet, ahol csodásak az évszakok körforgása, hiszen minden hónapban más növényben lehet gyönyörködni, és ahol a hobbykertésznek csupa öröm és móka a kertészkedés.

A 750 nm.-es kertben látszik a sok befektetett munka, hiszen a harmónia és az elegancia találkozik ebben a csodás édenkertben.

Kontér Ildikó így mesél a kertjéről:

 

2000-ben újrakezdőként költöztem vissza a régi vályog szülői házba. Az első 5 év a ház, a következő 6 év a környezete, a kert kialakításáról szólt. Az egykori konyhakert így szépen lassan átalakult pihenőkertté, amiben ma már található egy 10 m3-es kertitó és egy ugyanilyen nagyságú, saját magunk által baráti segítséggel készült süllyesztett medence, valamint Nyári konyha és terasz. Célunk egy minden igényt kielégítő pihenőkert volt, ahonnan az ember nem kívánkozik a 4 fal közé. Természetesen ennek fenntartása sok munkát igényel, de hobbikertészként minket ez is maximálisan kikapcsol a mindennapokból. Jó látni mindennap a munkánk eredményét. Élvezzük a kert nyújtotta munkát és szépségét egyaránt.    Fogadják szeretettel a képeket!!! 

Jól esik a pihenés egy ilyen csodás kertben.

Nyílnak a tavaszi virágok.

Ősszel is színpompás a kert.

Őszi színkavalkád a teraszon.

Nyugalmat áraszt a csobogó és a kerti tó.


Az idei Föld Napját egy különleges ajánlattal ünnepeljük: bemutatjuk nektek a Föld Napja Viráglabdamixet, ami egy limitált szériás különlegesség! Mindössze 50 doboz áll rendelkezésre, hogy megoszthassuk veletek ezt az izgalmas lehetőséget.

Ez a viráglabdamix a természet szerelmeseinek és a kertészkedés rajongóinak készült, akik arra vágynak, hogy egy kis színt és életet csempésszenek környezetükbe, miközben támogatják a helyi ökoszisztémát.

A Föld napja viráglabda most akciós áron kapható, a készlet erejéig! Kattints ide!